Sommeren i Karmsten

Nu kører sommerferien på det sidste, de fleste personaler er vendt tilbage, og kun få børn holder ferie nu. Vi har nydt at vejret var så skønt, og været så meget ude som overhovedet muligt. Der er blevet leget med vand, skudt med vandpistoler (og -kanoner!), lavet wellness, gået tur på Eng og legepladser. Vi har set byggepladser, malet og bagt, fundet smådyr og passet kaniner, ja, alt det, der gør sommeren og livet dejligt!

Vi har haft nogle forespørgsler på, om børn kunne vende tilbage fra ferie før den aftalte tid. Det er altid et dilemma for os – på den ene side vil vi meget gerne være imødekommende og sige ‘ja’ til det meste I spørger os om, på den anden har vi et stramt sommerskema, for at alle ansatte kan holde deres tre ugers ferie. Når børn vender tilbage før tid, vakler skemaet, pludselig er vi ikke nok til, at dagene bliver gode for alle, og det synes vi ikke er rimeligt. Vi håber på jeres forståelse i denne sag.

Som de fleste af jer nok har opdaget, er vi kommet på Facebook, hvor vi sommeren igennem, har lagt billeder ind af stort og småt, der er sket i sommerens løb. Et af målene med Facebook, udover at servicere jer med korte updates fra jeres børns dagligdag i Karmsten, er at bringe os ud blandt andre, så folk opdager, at der ligger et privat børnehus lige her.

Husk at Yeter fortsat bager sine lækre boller til eftermiddagsmaden om fredagen, så I kan spare på frugten hjemmefra denne dag.